Pages

05 January 2018

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2018


PROMOSI TAHUN BARU 2018

Omega Guard

Omega Guard adalah minyak ikan tulen Shaklee yang membekalkan asid lemak Omega 3 untuk keperluan seisi keluarga termasuk:

✔️Bayi dalam kandungan (disalurkan melalui ibu)
✔️Bayi menyusu (disalurkan melalui penyusuan)
✔️Kanak-kanak
✔️Remaja
✔️Dewasa
✔️Warga Emas

Manfaatnya terlalu banyak:

✔️Kesihatan jantung
✔️Kesihatan sendi
✔️Kecantikan dan kesihatan kulit
Menyokong dan memelihara fungsi dan kecerdasan otak
✔️Mengawal paras kolesterol dan tekanan darah yang normal
✔️Mencegah strok
✔️Kesihatan mata
Dan banyak lagi

Melalui promosi Januari 2018, pembelian 3 botol Omega Guard pada 5% diskaun. Best kan.

Kenapa Omega guard shaklee terbaik?

Melindungi Jantung Anda
Omega Guard Shaklee membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.

Membantu Mengurangkan Risiko Penyakit Jantung
Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapi bukan muktamad menunjukkan bahawa pengambilan asid-asid lemak omega-3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari. 

Penyelidikan juga menunjukkan bahawa paras asid lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal. Tambahan lagi, omega-3 dapat memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi-fungsi sendi.

Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal
OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.



Oleh itu jangan lupa dapatkan promosi OMEGA GUARD BELI 3 DENGAN DISKAUN 5%…promo kali ini sangat jimat beli 3 botol sekali gus. Tak sangka Shaklee buat promo mampu best macam ni

Satu botol Omega Guard ini ada 90 biji yang mana bertahan 1 hingga 3 bulan lamanya. sangat sesuai untuk ahli keluarga kalu nak beli, bolehlah bagitahu Alez yer 

untuk info lanjut hubungi saya :

📱msg/whatsapp: 016.844.1163

✍ pm fb: Alezra Alez

✉ email: umiefezie@gmail.com

IG : alez_alezra

ID : 878606

Setiap pembelian supplement Shaklee dengan saya, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang






Terima Kasih

10 comments:

  1. Omegaguard shaklee ni memang sangat bagus.Minyak ikan terbaik

    ReplyDelete
  2. Promozione bulan ni sesuai untuk Ibu hamil. Omega tu best amalkan masa pantang

    ReplyDelete
  3. Best beli time promosi ni..jimat berbaloi.

    ReplyDelete
  4. Omega guard shaklee memang terbaik. Jgn lupa promosi bulan ni ye

    ReplyDelete
  5. harini mau ke branch borong promosi omega guard!! sbb sy xtak boleh tiada oega guard ni.. rasa nda fokus.

    ReplyDelete
  6. Bulan ni kena grab promosi Omega Guard ni..banyak penjimatan

    ReplyDelete
  7. Sy mau la beli masa promo ni

    ReplyDelete
  8. Mesti dapatkan Omega Guard ni. Thanks sis untuk info

    ReplyDelete
  9. Mama saya peminat setia omega guard. bagus untuk sakit2 lutut bilangnya.

    ReplyDelete

© Umie Fezie | Design By MH