Pages

19 February 2018

YOUTH SET PENJAGAAN WAJAH BEBAS PARABEN DAN SEMULAJADI

skincare baru dari Shaklee!

Pada 11 Ogos 2017, Shaklee Corporation baru saja melancarkan Produk Skin Care terbaru YOUTH By Shaklee. Rangkaian Penjagaan Kulit Muka Shaklee YOUTH ini merupakan 100% semulajadi (natural) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan merkuri. Youth akan Mula dia pasarkan pada bulan March 2018



Produk Skin Care Shaklee YOUTH ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan. Rangkaian YOUTH menggantikan NUTRIWHITE dan ENFUSELLE.

Shaklee Youth Diuji Oleh Isteri Roger Barnett

Rangkaian penjagaan kulit muka Shaklee Youth ini telah melalui kajian selama 8 tahun! Tengok serius tak Shaklee buat kerja? 8 tahun, bukan pergi mana-mana kilang dan order, sebaliknya melalui kajian saintifik selama 8 tahun.

Shaklee Youth juga dijamin bebas daripada 2500 bahan kimia. Antaranya seperti berikut:

Sebahagian daripada 2500 bahan kimia yang telah diuji bebas dalam Shaklee Youth

Sebahagian daripada 2500 bahan kimia yang telah diuji bebas dalam Shaklee Youth

Khabarnya isteri Roger Barnett sendiri menguji produk ini, bila isteri CEO dah berpuas hati, dan selepas beberapa kali versioning, barulah Roger Barnett pun bersetuju dengan keluaran yang dikeluarkan ini.

Anggur Muscadine Sebagai Bahan Utama

Kalau Vivix Shaklee menggunakan bahan utamanya daripada anggur muscadine, Shaklee Youth juga menggunakan bahan yang sama. Vivix Shaklee berupaya memperbaiki sel.

Shaklee Youth pula menggunakan anggur muscadine, membolehkannya terus serap dengan segera, menjadikan kulit kita tegang menari-nari riang. Tak hairanlah kalai kita tengok hasil kajian klinikal yang dibuat, 100% pengguna menyatakan hasil yang sangat baik. Kalau mahu tahu lanjut apa yang bestnya YOUTH ni boleh baca entry KEUNIKAN YOUTH SHAKLEE

Kajian klinikal ke atas penggunaan Shaklee Youth membuktikan 100% mendapat hasil yang sangat menakjubkan

Kajian klinikal ke atas penggunaan Shaklee Youth membuktikan 100% mendapat hasil yang sangat menakjubkan

Selain itu, Shaklee Youth juga telah diuji oleh pakar Ophthalmologist membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

Jom tengok testimoni dibawah:













jom dapatkan Youth sekarang



untuk info lanjut hubungi saya : 

📱msg/whatsapp: 016.844.1163
✍ pm fb: Alezra Alez
✉ email: umiefezie@gmail.com
IG : alez_alezra
ID : 878606

Setiap pembelian supplement Shaklee dengan saya, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang.

Terima Kasih

7 comments:

  1. Nampak semua perubahan positif

    ReplyDelete
  2. Kagum tengok bersusun tube dan botol YOUTH di toilet Mr. Roger time BLNC hari tu. 8 tahun ba dia test sampai dapat skincare yg dia mau. Hebat!

    ReplyDelete
  3. Saya yakin dengan youth ni apalagi penyelidikan 8tahun utk penambahbaikan supaya berkesan pada pengguna

    ReplyDelete
  4. Tidak sabar mahu cuba ni YOUTH SKINCARE

    ReplyDelete
  5. perghhh! sy tidak sabar oh sy akan dapat set sy sendiri huhuhu..

    ReplyDelete

© Umie Fezie | Design By MH